fbpx
20200811_144437

Kikki Aardalsbakke

Livsguide og Eq-terapeut.

 

Å støtte menneskers utvikling og endring slik at hverdagene kjennes gode og meningsfylte ut, er ikke en jobb for meg. Det er en måte å være i livet på.

I 2014 startet jeg opp MedMot – i endring og utvikling fordi jeg ønsket å jobbe friere og være min egen sjef. Siden det har jeg utviklet nettkurs, workshop, foredrag, for å bidra til læring og endring hos de som ønsker å gjøre endringer i livet.

Jeg driver Humleriet sammen med Therese Tonning. Dette er en arena for personlig vekst og utvikling. Her arrangerer vi samlinger i grupper, parkurs, samtaler og andre arrangement.

Humleriet ligger på Tøyen, i Oslo.

Les gjerne mer om meg og min bakgrunn!

 

MedMot i livet ditt

Da jeg var tenåring var jeg mye ute å sang. Og jeg likte veldig godt nynorske oversettelser av Edit Piaf sine sanger. De var så brutale, så sørgelige, så ville, og så glade og sensuelle. Fulle av levd liv. Kontrastfylt. Og selv om det var langt fra paris til Jølster, var jeg dypt berørt av tekstene.

Og dette å leve i kontraster er jeg blitt interessert i igjen. Jo mer jeg har tilegnet meg kunnskap om hva vi mennesker trenger, og søker til, eller fra. Vi søker kontraster og vi sliter med å ikke ta valg. Ambivalensen tar oss. «Vi er med og vi er mot».

 

«Mot er den dyd som kan stimulere
de milliarder udrømte drømmer,
utenkte tanker, ikke-følte følelser
og ugjorte handlinger som bor
i hvert eneste menneske»

Per Fugelli

 

Jeg har alltid ønsket å være modig, og trodde lenge det handlet om å være selvstendig og ikke trenge hjelp fra noen. Men, det var det ikke. Ikke for meg iallfall. Jeg fikk lære at jeg trengte mest mot når jeg skulle be om hjelp. Da avslørte jeg mitt mest sårbare.

Å ville jobbe med seg selv er å gjøre seg sårbar og det krever mot.

MedMot handler også om å være modig. Og det å være modig er å være redd og likevel gjøre det, sies det. Det er jeg enig i.

Jeg møter mange modige folk i jobben min.

"Vi er unike vesener som har en plass å fylle den tiden vi lever her på jorden"

Min faglige bakgrunn

Utdannelse:

Barnehaglærer. Kognitiv- coach. EQ-terapeut. Fra HIOA og EQI

Tilleggsutdannelse:

Organisasjonspsykologi, team – og endringsledelse. Personalledelse. Selvledelse og EQ. Veiledning og rådgivning. Fra HIOA og BI

Diverse kurs og sertifiserende innen livsmestring, motivasjon, stressmestring,  tilknytning, språkutvikling hos barn.

“Det tar hele livet å leve sitt liv”

Nøkkelord for arbeidet

– Mestring
– Livsendring
– Egenverd
– Selvledelse